התייעצות / סיוע

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/10/2019 | 12:58 | מאת: נטע

שלום אפרת אני בת 47 , והתחלתי קשר מיני עם בחור בגילי. יש בינינו חיבור מיני טוב, ונעים לי מאוד במחיצתו בכלל (כמובן משתמשים בקונדום, ממתינים לתשובות בדיקות למחלות מין שהוא ביצע). יש לציין כי זו פעם ראשונה שאני מתנסה בקשר שמוגדר למטרת מין . יוצא שאנחנו מתכתבים/מדברים כמעט מידי יום בהקשרים שונים . הוא מאוד רוצה מין אורלי אך לי קשה לי עם מין אורלי (קשה לתת אין לי בעיה לקבל) . ראשית אשמח אם תוכלי לציין סיכונים במין אורלי. מחלות וכו' וכיצד אפשר להיזהר . יש בי רצון לשחרר את הקושי בנושא כדי להנות יותר אך אני לא יודעת איך.. אשמח לסיוע. תודה רבה וחתימה טובה

שלום לך קשה לתת עצה בפורום איך לשחרר את הקושי.. כי זה הרבה יותר מורכב מזה. ואין לי מספיק מידע עלייך או על מה יתכן ועוצר אותך... מה שהייתי מציעה לך הוא להגיע לפגישת יעוץ אחת או שתיים ולבדוק זאת בצורה מעמיקה יותר.. הדברים הם לא כאלה פשוטים ואין " מתכון" לשחרור או פתרון קסם לצערי בכל מקרה אשמח לסייע לך, מוזמנת [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות