אשתי נמנעת מלדבר על הדברים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/10/2019 | 13:44 | מאת: הנשוי בניסוי

אנחנו נשואים ובטיפול זוגי. אני פותח מה שמפריע לי ואשתי אומרת שהיא כבר אמרה הכל... היא לא ממש משתפת פעולה עם שיטות לדברר רגשות ואומרת שאין לה כוח ''לשטויות האלה''. למען האמת, שום דבר שטומן בחובו פתיחות ורגישות לא נוגע לה. אני לא יודע הפנטזיות שלה במין אלא רק החלומות הקשורים למשפחה. אני מרגיש שמשהו מת שם בפנים ואני לא יודע איך לעזור לשנינו.

שלום לך בשלב ראשון חשוב בעיני שתשוחח אישית עם המטפלת הזוגית ותשתף אותה בקשייך. אם אתם כבר נמצאים בטיפול וזה מה שאתה חש רצוי שתערב אותה, כאשת מקצוע אני מניחה שהיא תדע איך לדובב את אשתך, אולי לקבוע פגישה או פגישות לבד איתה.. אולי יש דברים שקשה לה לשתף אותך בהם... אולי בכלל מרגישה לא נח בתהליך הטיפולי..? בכל מקרה אל תשמור זאת לעצמך... כאן אם יהיו עוד שאלות.. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות