כאב ופחד מחדירה בזמן קיום יחסים או אצל רופא

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/10/2019 | 13:21 | מאת: דנה

שלום אפרת אני ובעלי כבר נשואים כ 5 שנים, הזוגיות שלנו כבר מההתחלה הייתה מלווה בחוסר יציבות רגשית (שנינו מופנמים וקשה לנו לבטא את עצמנו) - אבל אנחנו אוהבים אחד את השני. כבר מההתחלה לא הצלחנו לקיים יחסים וחדירה מלאה. שנינו בלי ניסיון לפני זה. הוא מאוד עקשן על גבול הטיפשות שהוא רוצה לושב שהוא יודע הכל - ולכן מההתחלה לא רצה לנסות להבין וללמוד את המערכת . ולכן כל פעם נכשלנו והתבאסנו מחדש. כיום (אני לא זןכרת אם מההתחלה זה היה ככה) יש לי פחד ורתיעה (אפילו מרופא) וגם כאב אפילו כשמנסים להכניס אצבע. אני כבר לא סומכת עליו שיוכל ללמוד ולהבין איך הגוף שלי עובג ושיידע לפתח קצת רגישות - ואני כבר חושבת על ילדים (אנחנו בני 30+). השאלה מה לעשות??? מה אני יכולה לעשות? במיוחד עם הפחד (שאני לא יודעת אם זה מכאב אן פחד רגשי) תודה רבה

שלום לך יש הרבה מה לעשות! נשמע שנכון שתגיעי לטיפול מיני אצל מטפלת מינית מוסמכת.. יש לך קושי ורתיעה מיחסי מין מסיבות שונות שאולי קשורות בהיסטוריה שלך, בחינוך, בחוויות עבר ובפחד שהולך ומתגבר ומתבטא בכאב. יש לזה טיפול ואין סיבה שתמשיכי לסבול. מוזמנת להגיע אלי ואשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות