שוקל לפרק את הנישואין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

23/09/2019 | 00:21 | מאת: יגאל

אני נשוי כ13 לאשה טובה ויש לנו שני ילדים בגילאי 7 ו10. אנחנו באופן כללי בקשר טוב ואת השגרה אנחנו מנהלים טוב. אנחנו יוצאים מפעם לפעם ביחד. הבעיה היא שאני לא מרוצה מהמין ולא חש משיכה מצידה. למען הכנות בעבר זה לא היה חשוב לי ואף פעם לא הייתי מאוהב בה או נמשך אליה כמו שנמשכתי בעבר לבנות זוג קודמות. היינו אצל מטפלת מינית כחצי שנה וניסינו כל מיני תרגילים שממוקדים בעיקר בתקשורת פתוחה ושיקוף הדדי של הרגשות והתשוקות. אשתי טוענת שאין לה פנטזיות ויש לה קושי לבטא כל מיני צורות של מיניות כפי שאני חושק. אני לא מתעניין בדברים קיצוניים, אבל בעיקר במחוות מילוליות במהלך היום או התגנדרות לכבודי. שארגיש מיוחד. אני יודע כמה קשה לה לדעת שהיא לא מסוגלת לספק את רצונתי וכמה קשה לי לדעת שאצטרך להשלים עם מה שיש. התסכול הזה מעסיק אותי בארבע השנים האחרונות. למעט העניין הזה,יש ביננו מגע, חיבוקים נשיקות וגילויי חיבה. לצערי הרב, ידעתי מערכת יחסים בעברי עם סקס מסעיר ומגוון ותחושת התאהבות שנמשכה מעל 4 שנים. לאחר הקשר ידעתי שאני רוצה לבחור במישהי שלא אתאהב בה ולמעשה כך התחתנתי. לא הייתה תקופה אחת מאז שהכרנו שממש נהנתי מסקס איתה. הכל היה די בינוני. אני לא מתכוון לבגוד באשתי אבל מתקשה לחיות בתסכול שגם אוננות למעשה אינה פותרת. האם סביר לפרק את הנישואין רק בשל מין לא מספק? כאמור, שאר הדברים בסדר, ואני פשוט רוצה יותר ממה שהיא יכולה כנראה לתת.

שלום לך אני לא יודעת מה היה בטיפול, אבל נשמע שיש כל מיני קשיים או מעצורים לא מדוברים. זאת שאלה האם ניתן לשנות או לא .. אבל חסרה לי המון אינפורמציה בכדי לענות על כך... לבקש מחוות מילוליות פשוטות כפי שציינת, זה לגמרי עניין שיושב על תקשורת נכונה ושינוי התנהגות וניתן לשינוי.. כדוגמא. לא הבנתי עד הסוף מה בדיוק עוצר אותך מלהנות מסקס עם אשתך. האם מדובר בקושי במשיכה ביניכם? או קושי בתקשורת מינית ברורה ומדוייקת? נכון באמת לתקשר ולבדוק זאת בטיפול זוגי מיני.. ולראות מה אפשר ומה אי אפשר לשנות... בטח לא לרוץ ומייד לפרק את הנישואין כל עוד לא נבדקו כל האפשרויות. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות