געגועים לסקס תשוקתי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/09/2019 | 00:25 | מאת: תשוקה

בן 45 נשוי +4 ,מתגעגע נורא לסקס איכותי עם אישה שתמשוך אותי מינית. לעיתים קרובות חושב על זה, ומפנטז על סקס תשוקתי ממש בא לי להתמסר לאישה יפה ומושכת. יש לציין שאישתי לא כל כך מושכת אותי יש לנו סקס די מכני למרות שיש אקטים שאנחנו נהנים מאוד. אבל בכל זאת חסר לי סקס איכותי וטוב. איך לקחת את זה?

שלום לך למה אתה מתכוון ב" סקס איכותי וטוב?" ומה עוצר אותך מלקיים סקס כמו שאתה אוהב עם אשתך? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות