הפעם ראשונה שלי ולא מעוניינת לספר לבחור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/09/2019 | 15:43 | מאת: אורטל

היי, אני בת 33, החיים הובילו אותי לכך שאני עדיין בתולה (חלק מזה נבע מעניין דתי... היום פחות). כבר הרבה זמן שאני רוצה לשחרר את זה ממני ולחוות יחסים מיניים עד הסוף. אני יוצאת עם בחור כבר חודש, שיש לו הרבה יותר ניסיון בתחום. ואני רוצה לשכב איתו (והוא גם מצפה לזה) אבל לא מעוניינת להגיד לו שזאת הפעם הראשונה. הוא חושב שאני לא בתולה בגלל שחוויתי מערכות יחסים יחסית ארוכות. האם לדעתך אני יכולה לעבור את זה בשלום? בלי לספר ולעשות מזה עניין? תודה

18/09/2019 | 00:41 | מאת: ברק

אם הקשר טוב ונעים תספרי לו. אסור באיסור חמור להתחיל מערכת יחסים עם סודות, במיוחד כאלו. פעם ראשונה עשוייה להיות מעט כואבת אולי עם דימום קל. העצירה האינסטנקטיבית רגע לפני החדירה תהיה מחשידה מדי. את לא רוצה להיות ברגע כזה, בגיל כזה על המשמעויות של זה בעיניך - לבד. כגבר, הבעיה היחידה שיש לתת עליה את הדעת, וכן הייתה מטרידה אותי אם פניי לקשר רציני ומחייב היא מה נסיונך המיני וחוויותייך המיניות. אם את בתולה, אולי תרצי לחוות מין עם גברים אחרים בהמשך? כמובן שאין תעודת ביטוח בנושא זה אבל ההעדפה בגיל כזה למישהי שאינה בתולה נובע בעיקר מהידיעה שיש לה בסיס להשוואה וההנאה והמשך הקשר לא תלויים ברצון להרגיש מישהו אחר. אולי זה כרגע לא מעניין אותך אבל אולי עוד שנה-שנתיים תחשבי אחרת. לא אומר שזה רע ועובדה שרבות הנשים במגזר הדתי שהגבר ששכבו איתו הן אלו שהן נשואות אליו וחוויות ''מין האולפנה (מין אוראלי או אנאלי)" הספיקו להן כדי להבין בהמשך שאין מעוניינות להיות עם גברים נוספים. שיהיה בהצלחה

שלום לך הפעם הראשונה היא מאד משמעותית והחוויה הראשונית הזו יכולה להשפיע על תחושותייך לגבי יחסי מין בהמשך. ואולי חלק מהחרדה מהפעם הראשונה קשורה ב" סוד" שלך שאת בעצם בתולה. בעיני נכון גם לקשר שנכון שיתחיל ממקום כן ולא מהסתרה, גם לחויה הראשונה שלך ולהפחתת עוצמת החרדה, גם לעובדה שבן זוגך יהיה יותר רגיש אלייך במגע אם ידע שזו הפעם הראשונה שלך...... מכל כך הרבה סיבות נכון שתגידי את האמת ותשתפי בעובדה שזו הפעם הראשונה שלך ובעובדה שאין לך נסיון. אני בטוחה שתחושי הקלה עצומה אם תעשי זאת ותתחילי קשר ממקום נכון, אמיתי ופתוח. וכשתגיעי לפעם הראשונה תוכלי להתרכז בחויה כל כולך ולא לדאוג שסודך יתגלה. מאחלת לך המון הצלחה ושתקבלי עבור עצמך את ההחלטה הנכונה לך כאן במידה ויהיו עוד שאלות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות