יחסי מין עם אישה נשואה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/09/2019 | 12:46 | מאת: אופיר

יש לי פרטנרית למין נשואה אשר מקיימת יחסי מין גם עם בעלה וגם איתי . היחסים שלנו על בסיס של פעם בשבוע לפחות , ולדבריה גם עם בעלה פעם בשבוע ולעיתים יותר , רק שהוא גומר מהר תוך 3 שניות , ולכן היא שוכבת גם איתי שלדבריה סקס מושלם עבורה , אין מצב שהיא לא גומרת . מרגיש בשפיכה שלה . שאלתי היא אם לא יתפתחו מחלות

14/09/2019 | 21:12 | מאת: אבי39

נשמע כמו שאלה שולית לצורך ההדגשה כמה שאתה ''גבר-גבר''. אם אתה כל כך מבין ואין מצב שהיא לא גומרת, אתה בטח יודע איך מתפתחות מחלות. לא מתעסק בעניין המוסרי, זה בינך לבורא עולם. למרות שאם מישהו מתעסק עם זוגתך לא היית נשאר חייב, נכון? אתה הרי ''גבר-גבר''. שים קונדום. תעשה בדיקות סיקור למחלות מין בקופ''ח. תבקש ממנה שתעשה גם. במידה ואתה ובעלה הפרטנרים היחידים, המצב פשוט. אם חוסר הנאמנות הוא גם לך ויש עוד פרטנרים בתמונה יכול להיות שתגלה מתישהו גן חיות שלם. כדאי

שלום לך כפי שהציעו לך בתשובה הנוספת ממליצה שתלכו אתה והיא להיבדק.. או לחילופין ובנוסף תתחילו לקיים סקס מוגן עם קונדום. תערכו שיחה פתוחה אם יש עוד פרטנרים או סקס לא מוגן כדי לוודא שאתם לא חושפים את עצמכם למחלות... פשוט קחו אחריות ודברו על זה.. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות