מה עושים עם בחורים שממהרים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/08/2019 | 21:26 | מאת: אין לי ניסיון...

שלום, תמיד הייתי בישנית עדינה ובחורים לא היו חסרים.. אבל... בערך בגיל 26 הבנתי שמתיחסים אליי שונה ממה שאל חברותי. לכל החברות שלי היה חבר שחיכה להן או יותר נכון לא לחץ ובערך היו שנה ואז וחברות אמתית רובן גם נישאו. לי היה בגיל 18 שברון לב ולקח לי זמן רב להתאושש ובכלל אבדתי אמון בגברים. הקטע שכל הזמן אני יותר מרגישה אוביקט מיני ולא אתחיל לספר כאן אבל היחס שלהם.. בדיטים כל כך לא מתאים לי ואני מרגישה כמו גוש בשר. בקיצור לא הצלחתי למצוא זוגיות. בנוסף תמיד היו מתחילים איתים ומציקים לי ברחוב ובאיזה שהוא שלב נהיתה לי מעין חרדה. ואף לחץ מלקיים יחסים כי אני בת 24 בת 26.. וזה קשה לי מהר. הפסקתי לגמריי לצאת עם גברים. בגיל 36 זה בכלל בעיתי ואז יצאתי עם מישהו והוא לא נראה לי במפגש לא המראה ולא התרשמתי ממנו הוא גם לא דיבר הרבה ואז הוא בא לנשק אותי וזה דחה אותי. ובקיצור אני כבר לא יודעת מה הבעיה אבל שורה תחתונה לא נעים לי עם אף אחד ולא כיף לי. חשוב לי להסביר שמגע וחום ואהבה וסקס וכו' זה חלק מהחיים אבל מבחינתי בצורה שזה נעשה זה כל כך טכני ומעליב. אין אהבה אין כלום.. בחורים נעלמים ואני לא יכולה להשתנות. האם זהקשור לבחורים שאני מכירה? האם כולם כך מתנהלים ואני לא בסדר? תודה

שלום לך לשאלתך יש בחורים שגם מתנהלים בסדר גמור. בעינייך את חרדה ואת מפרשת את התנהגותם כמעליבה או פוגענית. מניחה שיש כאלו שפחות רגישים, אך יש גם בחורים שהתנהגותם נעימה ומכבדת. נשמע שהקושי או החרדה והקושי לתת אמון בגברים הוא משהו שלך. איני יודעת על מה זה יושב, אך זה נשמע מאד עמוק ברמה שגורמת לך להימנעות מלצאת לדייטים עם גברים וליצור מגע אינטימי לו אני שומעת שאת כמהה. בגלל העומק של החרדה והרתיעה שאת חשה , נשמע לי נכון שתגיעי לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת כדי לחקור את הרתיעה שלך וחוסר האמון שאת חווה מול גברים, מול מגע ומול החשש הכל כך גדול מאינטימיות וקרבה. הלוואי ותשובה אחת קטנה שלי כאן בפורום היתה יכולה לפתור את הבעיה, אך נשמע שאת סוחבת איתך קושי עמוק יותר שמצריך התייחסות טיפולית. אשמח לעזור לך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות