האם היא יכולה להיכנס להריון ?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/08/2019 | 16:33 | מאת: אלון כהן

אני וחברה שלי בדרך כלל לא שוכבים . הלילה ניסנו פעם ראשונה שאני אהיה עם תחתון והיא בלי . היא הייתה רטובה ואני הכנסתי את אבימר המין שלי עם התחתון לתוכה לאחר כמה דקות הוצאתי את התחתון לפני שגמרתי והיה ריטיבות . אני לא בטוח לגמרי אם זה בגללי או בגלל שהיא הייתה רטובה . השאלה שלי היא , האם יש סיכוי שעם התחתון הייתה חדירה מלאה ? ואם כן מה הסיכוי שהיא תיכנס להריון במידה והרטיבות זה מימני גם עם זה היה עם תחתון ? מה אפשר לעשות כדי למנוע הריון ? ומתי עושים בדיקת הריון ?

שלום לך בעקרון כל עוד לא היתה חדירה מלאה ושפיכת זרע בתוך הנרתיק לא תיתכן כניסה להריון, במיוחד שהיית עם תחתון שלא איפשר חדירה. בעיני נכון להתייעץ עם רופא נשים ובמידה ואתם מחליטים לןקיים יחסי מין כדי למנוע מצבי לחץ דומים בעתיד להשתמש באמצעי מניעה. אמצעי המניעה הכי זמין הוא קונדום . כרגע הכי נכון בעיני להתייעץ עם רופא נשים בשלב ראשון. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות