שפיכה מוקדמת - טיפולי תרופתי בעד נגד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/08/2019 | 12:40 | מאת: בן

שלום רב רציתי לדעת מה הכי מומלץ לטיפול בבעיות שפיכה מוקדמת . טיפול תרופתי או טיפולי התנהגותי ? האם יש התנגדות בנוגע לטיפול תרופתי ? תודה

שלום לך, מנסיוני עם מטופלים שחוו שפיכה מוקדמת הכי יעיל הוא טיפול נפשי התנהגותי אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמכ/ת. שפיכה מוקדמת נובעת מאי הכרות עם הגוף וקושי לשלוט בתגובותיו המיניות. ולעיתים יש עוד קשיים רגשיים הנילווים לכך. טיפול מיני הוא הטיפול הכי יעיל לדעתי ומנסיוני בבעיה זו. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות