משהו מוזר

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/06/2014 | 15:31 | מאת: אנונימי

יוצא לי כל הזמן נוזל צמידי שקוף מאיבר המין (אני נער) אני לא מקיים יחסי מין,לא מאונן (אני דתי) ויוצא לי נוזל צמיגי שקוף ואני כמעט ולא נוגע באיבר המין. לפעמים יוצא בכמויות קטנות אבל פעם או פעמיים יצא לי בכמויות גדולות (זה כבר היה שפיך אני חושב ואין לי מושג למה זה יוצא סתם ככה) איך אפשר שזה יפסק? אני לא יודע אם כל מה שיוצא זה נוזל זרע או הפרשות של דלקת שתן (אמרו לי שזה הגיוני) איך מפסיקים את יציאתו של הנוזל? זה מפריע לי וזה קורה לי בזמן שאני ער. ועוד משהו: לפעמים יש לי גירויים מיניים ואם נגיד ואני רק נוגע באיבר המין,יוצא לי שפיך כמות גדולה של נוזל ממש צמיגי. למה זה כזה רגיש?? זה יוצא ממש במהירות הכל ואני יודע שזה תהליך לא מהיר וזה עניין של דקה בערך לי זה קורה תוך שתי שניות.. מה אפשר לעשות עם שני הנושאים?

20/06/2014 | 17:29 | מאת: אנונימי

שחכתי לומר,שזה קורה לי המון אחרי שאני עושה פיפי אני פשוט מרגיש שיש לי עוד פיפי ואז יוצא הנוזל

מנהל פורום מין ומיניות