איבר המין גדול האם יש הקטנה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

02/08/2019 | 16:59 | מאת: אבי

שלום יש לי איבר מין שדעתי גדול יותר מהממוצע. בת הזוג שלי טוענת הרבה פעמים שזה כואב לה למרות שאנו מקיימים יחדי מין כבר הרבה שנים. האורך הוא 24 סנטימטר וזה גם עבה מאוד. השאלה האם יש טיפול להקטנה ומה הממוצע? זה גורם לי להרבה בעיות..

שלום לך לא מכירה טיפולים כאלה וזה גם נשמע לי מסוכן. במקום זאת הייתי מציעה לחברה שלך לבדוק את מקור הכאב ממנו היא סובלת.הנרתיק הוא שריר טבעתי שיכול לקבל כל גודל עד ראש של תינוק וכאב הוא בטוח לא בגלל הגודל שלך. מה שהייתי מציעה שחברתך תיפנה לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית לבדיקה מה מקור הכאב ממנו סובלת. ברב המקרים מדובר בסיבות נפשיות שגורמות לכאב אצל נשים ביחסי מין , אך רצוי גם שתיבדק כדי לשלול בעיה פיזית. אשמח לסייע בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות