גמירה מעוכבת בסקס.....

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/08/2019 | 21:31 | מאת: אלעד

היי אני דו מיני בשנה האחרונה בצעתי סקס לרוב עם גברים. מזה שלושה חודשים שאני יוצא עם בחורה יש אהבה גדולה הסקס הולך טוב רק שאני לא מצליח לגמור. כאשר היא הולכת ואני מטונן אני מצליח. הבעיה הייתה גם עם גברים והייתי מצליח לגמור רק מנגיעה בנקודת הg בתחת. הבחורה שאני ווצא איתה פחות מקבלת את זה שאני יכול לגמור רק מנגיעה בחור הישבן. אני מעוניין לגמור גם מחדירה הדבר מתסכל אותי וגורם לי להרגיש פגום. מה ניתן לעשות ??.

שלום לך הרבה פעמים הרגלים להגעה לאורגזמה מתקבעים, מדובר בהרגלי התנהגות. אך כמו שהם התקבעו, כיון שזו התנהגות ניתן גם ללמוד לשנות אותם. מצד שני, זו שאלה האם נכון לשנות? כי לדבריך זה משהו שאתה נהנה ממנו, אך שופט את עצמך לגביו ומרגיש פגום. אין בכך כל דבר פגום בעיני. זה פשוט הרגל התנהגותי שאימצת. מה שהייתי מציעה לך הוא לדבר עם החברה שלך ולשתף אותה במה אתה אוהב, ולהגיד שהיית רוצה לנסות איתה גם דרכים אחרות לגמור, אך אין סיבה בעיני לוותר ולזנוח במקביל דרך שאתה כן נהנה ממנה. ואולי היא כן יכולה לקבל זאת, אפילו חלקית. ? תאמר לה שחשוב לך מאד לגמור ביחסי המין איתה, אך אתה צריך את עזרתה ואת הקבלה שלה. הרגלי התנהגות מינית ניתן לשנות בהדרגה ובתקשורת פתוחה. במידה ותתקשו בכך, תמיד תוכלו לפנות למספר שיחות אצל מטפל מיני מוסמכך, אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות