בעיה שהורסת מאוד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/06/2014 | 10:32 | מאת: ליאנה

שלום אפרת, אני בת 30 ומאז שהתחלתי לקיים יחסים נתקלתי בבעיה , במידב וגמרתי ביחסי מין אני לא מצליחה לעורר את עצמי שוב לפחות חצי שעה ..מעבר לזה מיד אחרי אורגזמה אני מרגישה שהכל אצלי רגיש וסף הגירוי נופל כל כך חזק שאני מרגישה אפילו קצת גועל מעצמי ...אני מאוד רוצה שהתחושות האלו יעלמו ולהמשיך לקיים יחסים בכייף גם אחרי אורגזמה , מה אני עושה?

ליאנה שלום, בראש ובראשונה אני שמחה לשמוע שאין לך כל קושי להגיע לאורגזמה בזמן יחסי מין. פעמים רבות אנשים חושבים שיש להם איזו שהיא בעיה ועם קצת מידע מגלים שזו כלל לא בעיה. חשוב שתדעי שכמו שכל אישה מגיעה לאורגזמה בצורה אחרת, כך גופה של כל אישה מגיב אחרת לאחר אורגזמה. יש נשים שיכולות להגיע לאורגזמה אחרי אורגזמה , יש נשים שזקוקות לזמן רב יותר עד שחשות שהן מוכנות להגיע לאורגזמה שוב ויש כאלו שזקוקות לזמן מועט, יש גם את אלו שמתקשות להגיע לאורגזמה, הדבר שונה מאישה לאישה וגופה של כל אישה מגיב אחרת. אצלך כפי הנראה הכל מרגיש מאד רגיש אחרי שאת מגיעה לאורגזמה ולכן את לא יכולה שיגעו בך, עד שרגישות זו עוברת. עד כאן מדובר בתגובתו הטבעית של גופך. הבעיה מתחילה עם תחושת הגועל שאת חשה כלפי גופך, שאותה נראה לי חשוב לבדוק. קורים לך תהליכים ותגובות בגופך שקשה לך לקבל בסקס, ואינך יודעת איך להתמודד איתן. מה שהייתי מציעה לך הוא שאחרי אורגזמה, כיון שמגע ישיר אינו נעים לך יכולים להמשיך המגעים המיניים ללא מגע ישיר, עד שהרגישות תעבור. אם את רוצה לחדד את הדברים תמיד את יכולה לפנות למספר שיחות יעוץ אצל מטפל מינית מוסמך, גם כדי לבדוק את תחושתך הקשה כלפי גופך אחרי אורגזמה. אשמח לסייע בכל שאלה שלא תעלה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות