חילופי זוגות בן זוגי אינו אוהב שצופים בו

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/07/2019 | 00:09 | מאת: טלייה

שלום לאפרת, אנחנו זוג בשנות הארבעים לחיינו. התחלנו לפני כמה שנים להתנסות במועדונים ומפגשים, אבל לא תמיד בן זוגי מצליח בחילופין מלאים כי טוען שקשה לו כאשר צופים בו , אפילו גם כשאני צופה בו. טוען כי זה לא טבעי לו ולכן גם לא מרוכז ומאבד מומנטום. הוא מודה שגם קצת מאבד בטחון ליד גברים אחרים , מה שאינו מובן לי כי בן זוגי פשוט שמור, שרירי וחתיך על !! הנושא מתסכל אותי מאוד מאחר ולי כמובן אין בעיה ולהפך . כעת עצרנו את כל הריגושים והחיפוש אחר חוויות משותפות. איננו רואים טעם במפגשים בחדרים נפרדים אבל איני יודעת כיצד לסייע לו להרגיש נוח יותר. תודה מרטש על התשובה

שלום לך חסר לי מידע עמוק ומוקדם יותר, מה מרגיש בן זוגך בכלל לגבי נושא חילופי הזוגות? האם בכלל מתאים לו? האם בכלל רוצה להיות שם? או שמרגיש אחרת?. יתכן וכל התופעות שציינת הן רק סימפטום לתחושה עמוקה יותר שלו, מאד ברור שמשהו שם קשה לו וזה הדבר שקודם כל צריך לבדוק לפני הכל. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות