לצרף חברה של אשתי - איך?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/07/2019 | 22:21 | מאת: קובי

אני נשוי שש שנים ומרוצה מהסקס לדעתי גם אשתי. יש לנו חברה עם ילדים בגילאים זהים לשלנו שהתגרשה לא מזמן. מאז גירושיה התחברנו מאוד בעיקר ברמת סיוע עם הילדים ואוזן קשבת. אני מוצא אותה מושכת מאוד ומעוניין לצרף אותה למיטתנו. האמת שאני לא יודע כיצד לדבר על כך כי אשתי רואה אותה בתור חברה טובה ולא חושב שיש לאשתי נטיות לנשים. מה גם שאם התשובה שלילית זה עלול לשים אותנו במצב מאוד לא נעים מבחינת כולם וגם הסיוע והתמיכה שלנו יהיו קשים לה לקבלה. חשבתי להציע ערב משותף כשהילדים ישנים אצל חברים אחרים סרט ויין ולראות איך הערב יתגלגל אפילו בלי להציע אלא רק לבנות את הסיטואציה. מעולם לא דיברנו על שלישיה וברור לי שברגע שהדבר יקרה, תבוא השאלה האם אני מוכן להכניס גבר אחר למיטה, והתשובה היא - לא. בעברי הרחוק עשיתי מין בשלישיה אבל אז הייתי הרבה יותר צעיר והחברה שלי אז הייתה בראש מיני מגוון יותר מאשתי.

שלום לך כדי שתהיה שלישיה בהסכמה , צריך הסכמה של שלושה אנשים. כרגע זה נראה שזו בעיקר הפנטזיה שלך ואתה חושש אפילו לדבר עליה עם אשתך. בדמיון שלך אם תיצור סיטואציה בה תהיו שלושתכם באותו חדר תקרה סיטואציה מינית... סיטואציה כזו בטח לא יכולה לקרות בהפתעה שכפי אתה מציין לאשתך, שאפילו לא יודעת על הפנטזיה שלך אין כל עניין בכך לדעתך.. והשכנה , בכלל אנחנו לא יודעים מה עמדדתה בנושא... מה שהייצתי מציעה לך הוא להתחיל ולשתף את אשתך בפנטזיה דמיונית, לא הצעה לביצוע.. ולראות איך היא מגיבה לכך, עד כמה זה מדליק עבורה אפילו בדמיון.. ואז ניתן אולי יהיה לחשוב הלאה. מה שברור אתה לא יכול לבצע אותה לבד ובאורח פלא ללא שיחה או תקשורת, אשתך והשכנה יזרמו לסיטואציה מינית. זה משהו שקורה בפנטזיה שלך וחשוב שתבדיל בין הפנטזיה ומה שקורה בדמיון שלך לבין המציאות. ותפעל בזהירות. ובאחריות. כי גם להגשמת פנטזיה בהמשך, יש השלכות. ניתן להגשים אך בזהירות ועם תקשורת פתוחה ובהירה והסכמה של כל הצדדים הפועלים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות