חוסר התאמה מינית בנישואין. יש פתרון?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/07/2019 | 20:20 | מאת: נשוי בתסכול מיני

אני נשוי 8 שנמם עם ילדים והכול. הסקס די בינוני לטעמי ואשתי מרוצה. זה לא חדש זה ככה מאז ומתמיד. החלטתי לאחרונה להתחיל לכוון לבקש ולהגיד מה בא לי ואז קורים כמה דברים אשתי עושה מה שבא לי אבל ממש בערך ולא איך שבא לי עד שכבר קורה משהו אני מתבאס שצריך לבקש ולהסביר כל דבר .. עבור אשתי הסקס מספיק טוב והוא לא אישיו. וכל נסיון להעלות את הנושא פשוט מעצבן אותה כאילו 'מה נזכרתי' ן'אם אני לא טובה לך, אתה מוזמן לעזוב'. בזוגיות קודמת לפניה, לפני יותר מ-12 שנה היה לי סקס מסעיר, חושני, חסר מעצורים עם אותה בת זןג כ-3 שנים. לא הייתי צריך לבקש או לכוון כי ידעה בדיוק מה ואיך לגעת ולא התביישה ולא נגעלה. ברור לי שאני במקום אחר בחיים אבל חסרה לי החוויה חסרת המעצורים שבה הכל מותר והכל תואם את הרצונות ואין פנטזיות כי הכל מציאות.

17/07/2019 | 23:28 | מאת: לול

היי, אולי אתה הבנ"ז הראשון שלה? אולי היא עצורה ואולי לא אוהבתלעשות מה שאתה מבקש? לא כתבת... בכל מקרה שכתבת על הבחורה השניה כתבת שזו לא התביישה או נגעלה לכן הסברה שלי שיש לאשתך בעיה של גועל וביישנות? ואני מניחה שאתה נותן לה הוראות זה הופך לטכני ומביך אותה. יש אפשרות ללכת לטיפול מיני יחד. יש אפשרות לראות פורנו יחד... מה שיפה שהיא מנסה לשתף פעולה. אל תכעס עליה. תהיה עדין

18/07/2019 | 17:08 | מאת: תודה על התגובה

אני לא כועס ולא הראשון וגם לא העשירי שלה. לשמחתי אני לא רואה פורנו כבר שנה לערך. כשהיא שואלת ''יותר מהר?'' יותר לאט''? וכו' זה הורס. אבל להגיד לה ''אני רוצה להרגיש שאת מעריצה את הזין שלי'' נשמע לי מופשט מדי. דווקא הבת זוג שאיתה היה מעולה, אני הייתי הגבר הראשון שהייתה איתו. הסקס וניל מדי. זו האמת...

שלום לך נשמע שאתה מדבר על תקשורת מינית. זו באמת פנטזיה שבן או בת הזוג שלנו יכולים לקרוא אותנו בדיוק בלי שנדבר ונסביר או נדגים מה נכון לנו ומה אנחנו אוהבים. נשמע שבעבר נתת פחות חשיבות או דגש לנושא התקשורת ועכשיו אתה מרגיש שחשוב לך לדייק את רצונותיך והעדפותיך. אבל לבנות זאת, זה משהו שלא קורה ביום אחד , אלא תהליך שלוקח זמן עד שלומדים לדבר ולהסביר ולפעמים להתגבר על המבוכה או מעצורים שהיו עד כה. אשתך כנראה מרגישה שמה שיש טוב לה מבחינה מינית ולא מבינה את פשר השינוי שחל בך, אך אני מציעה לך לא לוותר ולהמשיך לנסות ולחדד את השיחה על כך. חשוב שתדע שמגע של בן הזוג בנו לא תמיד מדוייק כמו המגע שלנו בעצמנו, אך נכון להמשיך ולנסות ולא להתייאש. זה תתהליך שיכול לקחת זמן ללמוד את הסינכרון הזה במגע. תמיד תוכלו ללכת למספר שיחות אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים שיסייעו לכם לשכלל את התקשורת המינית ולשדרג את התהליך. מאחלת לכם המון בהצלחה ותמיד אשמח לעזור בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות