איך אפשר להתגבר על הבושה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/07/2019 | 21:36 | מאת: יעל

היי, בגדול אני מרגישה שאני מסוגלת לקיים יחסים רגשית נפשית. אבל זה עם פרטנר מין הסתם ואז יש לי בעיה פתאום של מודעות לעירום שלי, לגוף שלי ,ואני מרגישה לא טוב עם זה. אני יודעת שאף אחת לא מושלמת אבל את יודעת זה כזה מוריד פסיכולוגית באותם רגעים ואני לא משוחררת. נכון שגברים פחות חושבים על איך הם נראים שהם עירומים והאם הם סקסיים או לא? בקיצור כל זה יכול לפגוע באווירה כלומר אני לא נותנת להם להוריד לי את הבגדים זה נעצר שם . אני מרגישה דוחה. דבר נוסף שיפריע לי זה נוזל הזרע בתוכי ועוד שאלה ברשותך, היה לי חבר שרצה אוראלי וזה כל כך מגעיל אותי. זה אפילו נראה לי אקט משפיל. את חושבת שזה בסדר לסרב ואפילו לא לנסות? כי היו כאלו שרצו שאנסה. תודה

שלום לך אני באמת מרגישה שהרתיעה שלך מדברים שונים הקשורים במיניות מורכבת ועמוקה והלוואי ותשובה קטנה שלי בפורום היתה יכולה לסייע לךך לפתור זאת, אך לצערי דרוש כאן תהליך טיפולי עמוק יותר כדי להבין ולפתור את הדברים. אשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות