איבר המין שלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/06/2014 | 14:58 | מאת: אנונימי

שלום, אני הייתי רוצה לדעת מה הסיבה שיש לי על הזין כמו שהזין יבש ויש עליו בתחילת הזין כמו חצקונים קטנים כאלה וזה כואב, מה לעשות?

שלום לך, מציעה שתי אופציות: או לפנות לרופא משפחה ולהיבדק, או לפנות למרפאת לוינסקי אבחון וטיפול במחלות מין ( ניתן לפנות אנונימית) לטלפון: יצירת קשר 03.5373738 מענה לקביעת תור ניתן בשעות קבלת קהל, נא ציינו את סיבת פנייתכם ככל שניתן. 03.6875157 פקס 03.7919704 קו ייעוץ פורום שאלות ותשובות ניתן לשלוח מייל לכתובת: [email protected] בברכה, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות