תגובה לכאב בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/06/2014 | 09:39 | מאת: דנה

שלום בעקבות התגובה שלך התחלתי לחשוש מפטירה באיבר המין, רציתי לציין שאני על גלולות ואנחנו לש משתמשים בקונדום אבל עשינו שנינו בדיקות לפני כדי שהכל נקי אני תמיד הייתי עם הפרשות לבנות שקופות כאלו אחרי שאני מאוד מגורה זה בעצם אומר שיש לי פטריה ? בנוסף לכאב בשלב מסויים בזמן היחסים אני מאוד לחוצה

שלום לך, לצערי איני יכולה לענות לך כי אני לא רופאה. בכל מקרה גם אם מדובר בפטריה, היזהרי היזהרי מאבחון באינטרנט כשלא ראו ולא בדקו. גשי לרופא הנשים שלך ובידקי זאת אם את חוששת.גם בכאב ביחסים לא הייתי מזלזלת.. ואם הוא ממשיך ממליצה לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית על מנת לבדוק זאתץ זו העצה הכי טובה שאוכל לתת לך. מאחלת לך שבוע טוב, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות