קושי להגיע לאורגזמה מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/07/2019 | 20:54 | מאת: יוסי

הי אני התרגלתי במשך שנים לאונן אחר צפיה בפורנו ואני גומר מהר 2 דקות. אבל ביחסי מין אמיתים אני מתקשה מאודלגמור יכול לקחת הרבה זמן עד שזה מתיש או מתייאש מה ניתן לעשות?

04/07/2019 | 22:19 | מאת: טל

הייתי שם. קודם כל להפסיק באופן חד וחותך מהפורנו. לא פעם בשבוע ולא פעם בחודש. להפסיק לגמרי. לגבי אוננות -נסה מספר ימים בלי ותחוש בהבדל. אח''כ תנסה לאונן ללא פורנו. לי זה עבר תוך 3 שבועות בערך.

יוסי שלום, נשמע שאתה מדבר על הרגלים באוננות מול פורנו שמשפיעים על הריגוש או היכולת שלך להנות מיחסי מין. איני יודעת עד הסוף את כל הפרטיםואת כל ההרגלים שלך, ולכן יקשה עלי לשלוף עצות מהשרוול. מה שכן , נכון בעיני שתגיע לפגישת ייעוץ כדי להבין מה ניתן לעשות אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך/ת.אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות