כאבים בנרתיק.גרד.ודלקות שתן

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

25/06/2019 | 09:42 | מאת: קרן

היי.שמי קרן בת 30 .בזוגיות עם בת זוג מספר שנים. בשנה האחרונה התחלתי לסבול מדלקות חוזרות בשתן.נותנים לי אנטיביוטיקה.אבל אחרי שאני מסיימת את הטיפול האנטיביוטי הדלקת חוזרת.ובשבוע האחרון.התחלתי גם לסבול מכאבים נוראיים בנרתיק ושריפה בזמן יחסי מין(עם סטראפאון).(למען הסר הספק .אנחנו לא מעבירות צעצועים בנינו). הדבר מפריע לי מאוד באיכות חיים.כי עכשיו אני גם בקושי יכולה לקיים יחסי מין.אפילו מגע חיצוני עם האצבעות האיזור שורף. קראתי ששימוש ממושך באנטיביוטיקה יכול לגרום לדלקות נרתיק.מה אני יכולה לעשות? חשבתי לפנות לגניקולוג.אבל אני חוששת.כי נתקלתי בעבר בתגובות פוגעניות מרופאים כשהבינו שאני בזוגיות עם אישה .היחס היה מבחינתם.או שבעניהם לא אמור לכאוב לי ביחסי מין כי מבחינתם סקס לסבי הוא לא באמת סקס"או שהם רואים בזוגיות שלנו זוגיות לא מונוגמית .ושואלים שאלות מביכות. מה ניתן לעשות?

שלום לך נשמע שבעייתך היא קודם כל פיזית ורפואית ואין מנוס מלפנות לרופאת נשים לבדיקה מה קורה. חבל שתמשיכי סתם לסבול כאבים כך. מצטערת לשמוע שאת נתקלת ביחס שיפוטי מגורמים רפואיים על עצם נטייתך המינית.לגבי הכאב, אין אמור או לא אמור, אם כואב לך, ויש לך סימפטומים כאלה זה קיים ואין להכחיש שזה מה שקורה. ואת צריכה לטפל בזה. מציעה לך שאם את נתקלת בתגובות פוגעניות, תשוחחי עם הקופה או תתלונני ואם השאלות מביכות מידי תגידי שהשאלות מביכות אותך, אני רוצה לקוות שהשאלות נשאלו כדי להבין ולסייע לך לפתור את מצוקתך הפיזית . אולי את יכולה גם לפנות למרכז הגאה בגן מאיר לרופאים שהם בוודאות ידידותיים לקהילה, יתכן ואז תרגישי יותר נח. בכל מקרה אל תזניחי אם כואב לך. מאחלת לך המון בריאות וכאן אם יהיו שאלות נוספות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות