שפיכה מאוחרת בזמן קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/06/2019 | 17:19 | מאת: ניב

שלום אפרת אני בן 38 נשוי ונמשך מאוד לאישתי. לצערי ברוב המקרים כשאנחנו מקיימים יחסים קשה לי מאוד להגיע לשפיכה גם לאחר 40 דק ויותר וזה מאוד מעיק ומתסכל אותי וגם אותה. האם יש דרך להגיע לשפיכה מהר יותר? לפעמים איני מרגיש חיכוך/גירוי בזמן הסקס האם יש אפשרות כלשהי להעלות את הרגישות בפין בזמן החדירה? תודה

שלום לך האם השפיכה המאוחרת שאתה מתאר היא כך מאז ומתמיד? או שזה השתנה עם הזמן? בעצם.. שאלתי כמה זמן זה נמשך? נושא חוסר התחושה או הרגישות בזמן יחסי המין יכול לשבת על הרבה סיבות, כולל קשיי ריכוז או הפרעות קשב וכלה פשוט בחוסר יכולת להתמקד ולהתחבר לתחושות בגוף מכל מיני סיבות אחרות. ייתכן גם ויש כל מיני מעצורים רגשיים או תכנים רגשיים שמשפיעים על החשק שלך או על תפקודך המיני.. איני מכירה , אך ניתן לבדוק זאת. מציעה מספר שיחות של יעוץ מיני אצל מטפל מיני מוסמך כדי לנסות ולאתר את הסיבות לכך. ואז יהיה ניתן לחשוב על פתרונות ולשנות את המצב. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות