כאב באמצע הסקס

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/06/2014 | 11:56 | מאת: דנה

שלום, אני בת 21,אני פעילה מינית עם חבר שלי כשנה, הוא הראשון שלי. בגלל שהוא בצבא אני לא רואה כל יום. כשאני רואה אותו ביום אנחנו מקיימים יחסי מין 2-3 פעמים. שמתי לב שלפעמים אחרי כמה זמן באמצע שאנחנו שוכבים מתחיל לכאוב לי בקצה האחורי של האיבר מיו אני אומרת לו כמובן להפסיק וזה לא שאני לא מגורה אני מאוד רטובה ואנחנו משקיעים במשחק מקדים אם אני רוצה לשכב איתו עוד פעם באותו יום אני מוסיפה שמן לייתר ביטחון בנוסף לכך שאני רטובה. מה אני יכןלה לעשות לגבי זה? והאם זה נפוץ?

שלום לך, שווה שתיבדקי על ידי רופא נשים לשם בירור שהכל תקין פיזית. במידה והכל תקין יתכן ואת פשוט מגיבה כך אולי כתוצאה מהעובדה שכשאתם נפגשים אתם מקיימים יחסי מין 2-3 פעמים ביום ואולי תגובתך היא כתוצאה מזה. אולי יש תנוחות מסוימות שמשפיעות על כך ויוצרות כאב או שפשוף. אולי יחסי המין מאד אינטנסיביים וחזקים ופיזית לאחר זמן מה מתחיל לכאוב לך. יתכן גם ששימוש בקונדומים מסויימים לאחר זמן מה יוצר תגובה זו. בכל מקרה מציעה לך שני דברים: 1. במידה וכואב פשוט להפסיק. 2.לשוחח עם חברך על כך ולראות מה אפשר לעשות כדי שתחושה זו תפסיק , אולי יחסי מין עדינים יותר, אולי שינוי תנוחה,קנדום אחר. כל זאת במידה ולאחר בדיקת רופא נראה כי הכל תקין ופיזית אין כל בעיה. מוזמנת להתייעץ בהמשך במידת הצורך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות