ירידה לאחר חדירה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2014 | 23:05 | מאת: רוני

שלום, אני נמצאת בזוגיות כבר כמה חודשים אני בת 21 וחבר שלי בן 23... שנינו בריאים עשינו בדיקות שהכל תקין ואין מחלה כלשהי חס וחלילה... לפני כמה ימים ששכבנו הוא ניסה להחדיר והייתי קצת יבשה כאב לי והעדפתי לוותר, אז אחרי כמה דקות ירדתי לו; השאלה שלי היא אם זה בסדר או שיש חיידקים אם הוא היה בתוכי כמה דקות לפני כן?

שלום לך, אם זה בסדר מבחינתך זה בסדר. אין יותר חיידקים מבכל מקום והרי חיידקים נמצאים בכל מקום אם נרצה או לא.. מה שאותי מטריד הוא הכאב שאת אומרת שחשת. כאן שווה לבדוק אם מדובר במשהו חד פעמי או במשהו שחוזר על עצמו. במידה והכאב חוזר על עצמו שווה לבדוק מה מקורו ואולי לטפל בכך. במקרה זה מומלץ לפנות לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית לאבחון. אין סיבה שתקיימי יחסי מין כשאת סובלת מכאב.. מוזמנת להתייעץ אם יש שאלות נוספות אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת [email protected] www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות