כאב בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/06/2014 | 21:28 | מאת: נעמה17

אפרת שלום, אתחיל ואומר שיש לי איזשהי בעיונת פיזית (בעיקר אסתטי) שבגלל לא ממש התקדמתי בענייני בינו לבינה עד גיל 18 שעברתי ניתוח שעזר מאוד. עד אז הדימוי העצמי שלי היה מאוד נמוך וכלל לא חשבתי שמישהו יתעניין בי. בגיל 20 היה הקשר הראשון שלי עם בחור וזה נגמר כי הוא היה מאוד לא מתחשב ובנוסף הכאיב לי מאוד בזמן יחסי מין. בחצי שנה האחרונה אני בקשר עם בחור מאזור מגוריי (לא משהו רציני) וניסינו לשכב מספר פעמים ולא הצלחנו כי החדירה כאבה לי מאוד. האם יש משהו לעשות בנידון?אני מרגישה שמשהו לא בסדר איתי.

נעמה שלום, אכן טוב עשית שאת פונה ויש מה לעשות. בראש ובראשונה יחסי מין לא אמורים לכאוב, ואם יש כאב, כל עוד יש כאב בשלב ראשון יש להימנע מיחסי מין עד שיתברר מקורו. כדי לברר במה מדובר ממליצה לך לפנות לבדיקה אצל רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית לאבחון הכאב. לאחר מכן תוכלי לדעת ולקבל המלצות כיצד לטפל בכך. ברוב המקרים כאב הוא פיזי אך מקורו פעמים רבות ריגשי . במקרים רבים כשיש כאב ניתן לפנות לטיפול מיני(שיחות) אצל מטפל מיני מוסמך בשילוב עם טיפול פיזיוטרפיסטית רצפת אגן. במידת הצורך מוזמנת להתייעץ אם יש לך שאלות נוספות [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות