כאבים בדכדגן אצלה למטה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

09/06/2019 | 01:07 | מאת: יוסי

היי, לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם החברה וכאשר היא הייתה מעליי, היא נשענה אחורה והוא יצא פעמיים וכאב לה באותו יום למטה, זה עבר לה אחרי אותו יום אבל עדיין כואב לה קצת שהיא נוגעת.. זה יעבור נכון? תודה

שלום לך איני יכולה לדעת מה בדיוק כאב לה, היכן כאב לה ומאיזו סיבה.מציעה אולי שתיגש להיבדק אצל רופא נשים. האם זו פעם ראשונה שכואב לה? ועל איזה כאב בדיוק היא מתלוננת? האם יש עוד סימפטומים? בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות