שאלה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

06/06/2019 | 22:02 | מאת: תהל

אפרת שלום, האם בזמן חדירה אפשרי (לא באמצעות הידיים) לגרות או לגעת גם בדגדגן (יחסים הטרוסקסואליים,אם כן אילו תנוחות גורמות לכך? תודה

שלום לך יש תנוחות שיש בהן יותר גירוי של הדגדגן. מניחה שצריך לנסות, זה מאד אישי לכל אישה ולכל זוג. מה שמתאים לאחת, לא מתאים לאחרת. כדי לדעת אילו תנוחות קיימות ניתן אולי למצוא קלטות הדרכה על תנוחות ביוטיוב ואז לבדוק מה אפשרי עבורכם לנסות. עניין של ניסוי וטעיה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות