קושי גדול בשפיכה עד כדי עייפות.

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

27/05/2019 | 08:57 | מאת: יוהאן

אני בן 54, אשתי בת 52. עד לאחרונה לא היתה לי בעיה של שפיכה. יש לי שליטה מלאה בשפיכה. גם ביחס לכמות היחסים בלילה. בחצי השנה האחרונה אני לא מצליח לגמור גם אחרי שעה שכבר שנינו מתעייפים ואני פשוט מוצא את עצמי עם כאבים ואיבר מין בקישוי. לא מצליח לגמור גם בכל מיני תנוחות וגירויים. לא מרגיש שיש בעיה פסיכולוגית או משהו מיוחד. הכל רגיל ועובדתית שנינו עם חשק ורצון. אשתי גומרת ולי פשוט יש גירוי אבל לא מגיע לשפיכה בקושי פעם בשבוע. מה יכולה להיות הסיבה?

שלום לך בשלב ראשון מציעה לך להיבדק אצל אורולוג ולבדוק פיזית מה פשר הכאבים. שווה לוודא לפני הכל שמצבך הפיזי תקין. במידה והוא תקין שווה יהיה לבדוק אם יש דברים אחרים שאולי משפיעים עליך נפשית ביחסי המין. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות