נהנית רק מהקדם אורגזמה ולא מהאורגזמה עצמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/05/2019 | 10:50 | מאת: שירה

אני מגיעה לאורגזמה בסקס ממש בקלות אבל הבעיה שלי היא שכל ההנאה שלי היא רק ברגעים שלפני האורגזמה , התחושה שאו טו טו זה מגיע , התכוצויות קלות במרוחים של 20 שניות בערך(זה יכול להימשך דקות ארוכות)אבל ברגע שהאורגזמה מגיעה עם סדרת התכוצויות חזקות ורצופות של חצי דקה בערך אני חשה סוג של צמרמורת .בחילה קלה וחוסר חשק מיני מוחלט. האם קיימת תופעה כזו? האם זה מחסום פסיכולוגי שמונע מעצמי קבלת הנאה? מה אפשר לעשות?

שלום לך יכולה לקרות תופעה כזאת. יתכן וכאשת מגיעה לשיא האורגזמה , אולי את חוששת לאבד שליטה על גופך, יכולות להיות הרבה סיבות שגורמות לך להרגיש כך. . משהו שם מבהיל אותך והגוף מגיב כך. יתכן וזו בהחלט השפעה רגשית שמשפיעה על תגובותייך הגופניות. מה שניתן לעשות הוא לתרגל לאט לאט ובהדרגה לבד את האורגזמה , תוך כדי נשימות ונסיון להרגיע את הגוף , לעשות זאת בהדרגה וכל פעם להתקרב עוד קצת ולראות מה גופך מסוגל להכיל..עד שאולי דברים ישתנו. במידה ואין שינוי את תמיד מוזמנת למספר שיחות של טיפול מיני כדי לבדוק מה יכולות להיות הסיבות הרגשיות, שסביר להניח שהן לא מודעות. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות