שאלה שמאוד מטרידה אותי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

16/05/2019 | 17:38 | מאת: לין

נשואה טריה שאוננתי לעצמי וגמרתי ללא חדירה. בעצם עם בעלי מקיימת יחסים מלאים ומגוונים והכל כייפי. השאלה היא שתוך כדי יחסי המין אני מרגישה שכולי רטובה בנוזל שקוף. בתחילה חשבתי שזה מבעלי אבל גם במצבים שבעלי לא גמר ( שאלתי אותו) והנוזל זה ממני. ממש כמות של נוזל שבשלב מסוים אני לא מרגישה שבעלי בתוכי. מה הדבר הזה? מה ניתן לעשות להמעיט מכמות הנזילה? זה מפריע להנאה של שנינו

שלום לך יתכן ואת מדברת על שפיכה נשית ואינך מודעת לכך שזה מה שקורה. גירוי של בלוטות בקדמת הנרתיק יכול ליצור מצב שבו ישנה הפרשה של נוזל שקוף. נוזל שאין לו ריח ואצל כל אישה יכול להיות מופרש בכמות אחרת ובעוצמה אחרת. קשה להמעיט את כמות הנזילה כי זו תגובתו של גופך בעת הגירוי והמגע המיני. יש אנשים שרק מחכים לשפיכה הנשית הזו ומכנים אותה בשנמות שונים ורבי הערצה. מה בדיוק מפריע להנאה שלשניכם?אשמח להבין יותר את דברייך. כדי שאוכל להתייחס יותר. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

17/05/2019 | 16:04 | מאת: לין

מה שמטריד את שנינו שבעצם בחדירה אני לא מרגישה את איבר המין ואני מבקשת שיכניס את היד ( עד כדי כך) אני ממש פתוחה מהנוזל וגם בעלי אומר שהוא מרגיש באויר וטין שום חיכוך.

מנהל פורום מין ומיניות