יחסי מין מזדמנים - מה אסור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

11/05/2019 | 21:43 | מאת: חסוי

שלום אפרת, רציתי לשאול ממה צריך להיזהר ביחסי מין עם אישה מזדמנת, חוץ מלבישת קונדום כמובן. מותר להתנשק? מין אוראלי? אשמח אם תעשי לי סדר במה מותר ומה אסור כי אני מפחד :-) תודה רבה

שלום לך בעקרון מה שמומלץ הוא לשים קונדום במידה ואינך מכיר טוב את הפרטנרית. במידה ואתה עדיין מודאג מציעה לך להתייעץ עם מרפאת לוינסקי לגילוי ולמניעת מחלות מין, יש להם קו אנונימי של מתנדבים והם יוכלו לת ת לך תשובות מדוייקות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות