נגישות
נגישות

עיבוי פין באמצעות חומצה הילוארונית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/04/2019 | 11:13 | מאת: ירון

שלום. אני שוקל לעשות עיבוי פין על ידי הזרקת חומצה הילוארונית. בדקתי באינטרנט ויש שלושה רופאים בישראל שמפרסמים את ההליך. הם טוענים שזה מהיר וקל. וללא סיבוכים. שאלתי האם מנסיונכם, התוצאה אכן אסטטית והאיבר נראה יפה בעת זיקפה . (החשש שלי שהאיבר יהיה מכוער או יאבד צורה טבעית) האם יש סיבוכים נפוצים? זה יחסית הליך חדש ממה שהבנתי. לא מדובר בסליקון או בשומן. חשוב לי שהתוצאה תהיה לא רק הגדלה, אלא איבר אסטטי במראה וטבעי. וכמובן שיתפקד כהלכה. בנוסף כיום האיבר שלי לא קטן ובהתאם לסטטיטיקה. פשוט אני רוצה להעצים אותו. לצערי מאחר ומדובר בנושא רגיש אנשים לא מעלים תמונות של לפני ואחרי ולא ממש משתפים את מה שעבר עליהם. לכן קשה לקבל הוכחות חברתיות , ולהתרשם באמת מהתוצאות. ואני מפחד שזה כמו הימור על איבר מאוד חשוב . תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך ממליצה מאד להיזהר מהתהליך הזה. לצערי נתקלתי בכנסים של מטפלים מיניים וראיתי תמונות של גברים שביצעו הליך כזה.. יש בכך המון סיכון והדברים בתמונות שראיתי נראו מאד לא אסטטתיים... אז ממליצה לך מאד מאד להיזהר ובטח להיזהר מהבטחות שווא . בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות