שלושה שאלות שמאוד חשובות לי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

12/04/2019 | 12:40 | מאת: דגום

1. מהם הדרכים למניעת קרי לילה? 2.האם זרע יכול לצאת מהפין בזמן שאני ער ללא גירוי מיני וללא גמירה? 3.אחרי גמירה או קרי לילה מתי הזרע מפסיק לטפטף מאיבר המין? אני בן 19.4 ואני גבר.

שלום לך למיטב ידיעתי אין אפשרות לעצור זאת. השאלה גם מאיזו סיבה אתה רוצה לעצור זאת? ובעיני התגובות המיניות מעט שונות אצל כל אחד. אולי נכון שתתייעץ עם רופא אורולוג לגביך אישית ותראה מה בדיוק קורה .ותקבל את התשובות הספציפיות אליך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות