פורנו על חשבון יחסי מין

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/05/2014 | 19:09 | מאת: סשה

אני ובעלי נשואים מזה שנתיים, אני יודעת שהוא צופה בפורנו ובתמונות של נשים בעירום והוא מכחיש כמובן, אבל הוא לא שם לב שהוא כבר לא שוכב איתי למרות שאני מציעה !! מה עושים?

שלום לך, את תולה את הבעיה בפורנו, אך יתכן והיא מתחילה ממשהו אחר והפורנו אולי הוא רק תוצאה. אתם נשואים שנתיים ואין בינכם בתקופה האחרונה יחסי מין, אם אני מבינה נכון מדברייך, העניין לא מדובר בינך לבין בעלך, ואת מנסה למצוא לו סיבות- הסיבה שכרגע מצאת היא שהוא צופה יותר מידי בפורנו. אך לא בטוח. מה שהייתי מציעה לך, בטח כיון שזה מפריע לך, לשוחח איתו על העובדה שחסרים לך יחסי המין איתו, שהיית רוצה יותר קרבה ואינטימיות ביחסים ולבדוק איתו מה הוא רוצה? מה אולי מפריע לו? אולי יש דברים לא מדוברים בקשר שמשפיעים על המרחק הזה בינכם? אולי סיבות אישיות או תקופה מסויימת שהוא חווה כמו: עומס, מתח, דכאון, משבר אישי כלשהוא. הקפידי על לשתף בתחושותייך והיזהרי לא להאשים אותו בכלום, רק הקשיבי. הימנעי מלהניח הנחות ובידקי איתו את הדברים, בכך כבר תעשי צעד חשוב בלהיתקרב אליו. במידה ותתקשי לבד לשוחח איתו ולהבהיר את התשובה יתכן שתזדקקו ליעוץ של איש מקצוע, במקרה זה הייתי מציעה מטפל מיני מוסמך. אשמח לסייע וליעץ בהמשך מוזמנת לפנות למייל [email protected] אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות