הבדלים גדולים בזמן שלוקח לי לגמור

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/03/2019 | 09:19 | מאת: דן

היי, מידי פעם לוקח לי רק כעשר דקות עד שאני גומר, ומידי פעם יכול אף לקחת כחצי שעה. מה לדעתך גורם להבדל הזה? זה מתסכל אותי שכמעט תמיד זה או מהר מידי או שיותר מידי זמן.

שלום לך חשוב שתדע שכמו שסקס הוא אף פעם לא אותו דבר כל פעם, כך גם אורגזמות. מה שקורה לנו בגוף הוא רק תוצאה של מצב רוח, חשק, מה שעבר עלינו באותו יום, מה מצב רוחנו, מה מצב בריאותנו, מה המצב הנפשי שלנו ועם מי אנחנו נמצאים. יתתכן ואם זה נמשך יותר מידי זמן אולי אתה עייף או מאבד ריכוז בגוף, בתחושות וברגע, ואם אתה מגיע לאורגזמה מהר מידי ייתכן וגם שם אתה לא קשוב לתחושות הגוף ואין לך שליטה על תזמון האורגזמה. מניחה שמה יוכל לעזור לך הוא ללמוד כיצד לשלוט בתיזמון של האורגזמה. החדשות הטובות הן, שיש דרכים התנהגויות שניתן ללמוד שיסייעו לך לשלוט יותר בגופך. ניתן לעשות זאת בסיוע מטפל/ת מיני/ת מוסמך/ת. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות