מספר דברים שמפריעים לי כשאני שוכב עם חברה שלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

30/03/2019 | 16:31 | מאת: גיל

היי, אני וחברה שלי בקשר חדש יחסית. יצא לנו לשכב מספר מכובד של פעמים. הייתי בקשר עם מספר בנות לפניה, כך שזו לא הפעם הראשונה שאני שוכב עם בנות. יחד עם זאת, יש מספר דברים שלא נתקלתי בהם לפני ושמפריעים לי: 1). היא מרטיבה בטירוף ממש כמו שיטפון. זה קורה הרבה, יוצא ממש נוזל שמזכיר שתן. זה מפריע לי כי: א. זה גם גורם לריח לא נעים, גם מאוד מלכלך את המיטה (צריך אחר כך לייבש אותה טוב, לחכות ורק אחר כך להחליף סדין, וזה לא תמיד הדבר שהכי זורם לעשות כשאתה מת מעייפות בלילה אחרי סקס). ב. אני יודע שסקס זה לא הדבר הכי נקי והיגייני בעולם, אבל ברמה שהיא מרטיבה זה מוריד לי את החשק וקצת מרתיע. אגב: אני די בטוח שאם זה היה בכיוון ההפוך היא הייתה חושבת אותו דבר. עובדה שאני גומר היא נרתעת מהזרע ומתרחקת ממנו (וזה כמובן שלא מתקרב למה שהיא עושה בכמות, וחוץ מזה שאני גומר פעם אחת בסוף והיא מרטיבה הרבה פעמים במהלך הסקס). ב. בגלל שהיא כל כך מרטיבה אז היא גם לא מספיק מגורה כשהאיבר שלי בתוכה (היא בקושי גומרת מהחדירה עצמה וגם היא כל הזמן אומרת לי לעשות חזק וזה מעייף אחרי מספר דקות ואני לא רגיל לכך עם בנות קודמות). יש לי איבר בגודל ממוצע, ואף עם החברה הקודמת שלי היה כואב לה קצת בתחילת החדירה, והוא היה בהחלט מספיק גדול בשבילה. יחד עם זאת, זה מרגיש לי שהיא צריכה איבר גדול במיוחד בגלל הבעיה שלה. 2) אני עושה לה ביד מלא זמן לפני החדירה ולא מעט פעמים גם אחרי שאני גומר. היא יכולה להיות באקט הסקס לפחות שעה ואף להרטיב מלא פעמים מחדש. אני לעומת זאת, גבר די ממוצע כך שבממוצע היא עושה לי ביד גג 5 דקות ועוד 5 דקות חדירה ואני גומר. יוצא שרוב מוחלט של הזמן (משהו כמו 45 דקות מהסקס) אני עושה לה ביד וזה גם מעייף אותי וגם אני נהנה מזה הרבה פחות. הגיוני שפיזיולוגית כגבר אוכל לגמור רק פעם אחת ויחסית לאישה מהר יותר, אבל עם בחורות קודמות לא היה כזה פער גדול, ולא יצא שרוב מוחלט של זמן הסקס עשיתי להן ביד. זה כבר ממש גורם לי לכאב ביד ומתיש אותי הסקס איתה. מה את מציעה לי לעשות? כן חשוב לי לומר שהקשר טוב, ואני מעריך את הבחורה. לא דיברתי איתה בכלל על הדברים האלה שמפריעים לי, מחשש שהיא תיעלב ושזה אולי לא נכון לעשות זאת. מצד שני, זה לא דברים קטנים שמפריעים לי.

שלום לך אני שומעת כאן רק את הצד שלך ומיניות היא בעצם בין שני בני זוג.. כיון שלא שמעתי את הצד שלה ומה היא אוהבת, נכון לה ומרגישה, חסר לי לדעת מה קורה איתה ומה היא חשה לגבי המיניות ביניכם. . מה שהייתי מציעה לך או לכם זה להגיע למספר שיחות אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך/כת לשם יעוץ והכוונה בנושא. נשמע לשלניכם יש רתיעה מדברים מסויימים במיניות וניתן לסייע לכם. אשמח לסייע בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות