תדירות הסקס בין בני זוג

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2019 | 09:36 | מאת: יניב

אני וחברה שלי באיזור גיל ה-30 (אני יותר גדול). אנחנו 7 חודשים ביחד והקשר מעולה. הקשר התחיל ביזיזות של חודשיים והמשיך לקשר רציני. בזמן היזיזות בהתחלה שכבנו בתדירות של פעמיים-שלוש בשבוע. עכשיו כשאנחנו בקשר רציני אנחנו שוכבים בתדירות של פעם בשבועיים. לא דיברתי איתה על זה. יוצא שרק אני יוזם סקס, וגם אז בהרבה מקרים ״אין לה כח עכשיו״. הנושא נורא מציק לי וגוזל לי המון אנרגיות, מעייף מתיש ומתסכל. אני אובד עצות. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

שלום לך פעמים רבות כשיש שינוי באופי הקשר והוא הופך קרוב יותר, יש פחות סקרנות מאשר בהתחלה וזה יכול אולי להשפיע על החשק. על כל אחד זה משפיע אחרת. במקרה זה מציעה לך לבדוק איתה, אולי יש דברים שהיא חוששת לשתף? אולי יש דברים שאם תהיה מודע להם תוכלו לפתור יחד ? יתכן ואז משהו ישתחרר וישפיע אולי באופן עקיף גם על החשק. במידה ותתקשה לדבר איתה או להבין ממנה מה קורה, מציעה לך ללכת למספר שיחות אצל מטפל/ת מיני/ת מוסמך/כת כדי שתיעץ לך או אולי אפילו תפגוש את שניכם כדי להבין מה השתנה ולסייע. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות