שאלה לגבי מיניות........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/03/2019 | 09:10 | מאת: ללא שם

שלום, אני בת 31 נשואה 11 שנה עם ילדים. לי ולבעלי היו קשיים ביחסי אישות בינינו וכיום אנחנו במצב טוב . המיניות בינינו משתפרת ותופסת יותר מקום בקשר שלנו. לאחרונה בעלי רוצה ״לרדת״ לי. וניסינו ואני מתקשה עם זה . זה לא נעים לי ואני לא חשה הנאה. איך אפשר להינות מזה? תודה מראש.

שלום לך שמחה לשמוע שהמיניות ביניכם הולכת ומשתפרת. לגבי הקושי שלך לקבל מין אוראלי מבעלך, זה לא כזה פשוט ובטח לא כזה טכני. הייתי מציעה לך לבדוק עם עצמך מה עוצר אותך שם? האם את חוששת שלא יהיה לך נעים? האם לא נח לך שמתקרב לאיזור? אולי את חשה לא נח עם גופך? עם הריח שלך? אולי את חוששת מתגובתו? שווה שבשלב ראשון תבדקי כל זאת עם עצמך. אם יש משהו שאת יכולה לשתף אותו, הייתי מציעה לעשות זאת. אולי תשובתו תקל עלייך או תגרום לך להרגיש טוב יותר עם הנושא. ואם את עדיין מגלה קושי או רתיעה, מציעה לך ללכת למספר שיחות אצל מטפל או מטפלת מינית מוסמכת כדי לנסות להבין מה קשייך וממה את נרתעת. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות