בעלי מאונן וזה מפריע לי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/03/2019 | 21:23 | מאת: סימה

אנחנו נשואים בלי ילדים, אני חושבת שהקשר בינינו טוב וגם הקשר המיני, יש פער בין התדירות שבעלי רוצה במין לבין מה שאני רוצה ולכן בעלי מאונן ואין לי בעיה עם זה. הוא שאל אותי פעם אם איכפת לי אם הוא מאונן במיטה לידי כשאני ישנה אז אמרתי שלא והרבה פעמים הוא מאונן לפני שהוא נרדם והוא רוצה שאני אסתכל עליו או שהוא מלטף אותי ועם שניהם אין לי בעיה. אבל לאחרונה כשאנחנו צופים בטלויזיה הוא מתכסה בשמיכה וכשיש בחורות עם בגד חשוף שרואים להן את החזה או משהו מיני אחר נראה לי שהוא מאונן תוך כדי זה שהוא מסתכל, אני לא בטוחה שזה באמת קורה ופעמיים ששאלתי אותו הוא אמר שזה רק נדמה לי אבל זה מאוד מפריע לי ולא כלכך יודעת מה לעשות. מה דעתך ?

14/03/2019 | 23:03 | מאת: לול

תגידי לו לידן שיוריד את השמיכה. נראה אותו אז.. ואם את מרגישה אז גם הן

שלום לך מצד אחד מותר לו לאונן, כי זה החופש שלו עם גופו. מותר גם לך להרגיש שזה מפריע אם זה נעשה ליידך. ממה שהבנתי ממך, כשהוא מאונן במיטה אין לך בעיה עם זה, אבל כשזה קורה כבר בסלון כשאתם רואים יחד טלוויזיה משהו שם מפריע לך. קודם כל נכון שתשאלי ותביני עם עצמך מה מפריע לך בכך? העובדה שהוא עסוק בזה? הבחורות האחרות שהוא נמשך אליהן? פחות עסוק בך?אחרי שתביני עם עצמך מציעה לך לשוחח איתו בצורה פתוחה על הנושא ולשתף אותו בתחושותייך , אז זה יתן פתח לנסות למצוא לכך פתרון יחד שייצור אצלך אולי פחות רגישות ואי נוחות ומצד' שני יתן גם לו את החופש לו הוא זקוק עם עצמו. אשמח לסייע בהמשך אם יהיו עוד שאלות בנושא. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות