א מינית או חוסר חשק תמידי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

01/03/2019 | 21:11 | מאת: בודדה

שלום אפרת, קראתי על זה ונראה לי שאני כזו. אין לי עוררות מינית או תשוקה מינית או רצון . רוב הגברים לא מושכים אותי. וקשה לי עם אינטימיות גופנית כי אני מרגישה לא נעים ישר קופצות לי כל מיני הרגשות שהבנ"ז לא מושך מינית. השאלה איך מטפלים בזה? תמיד נמנעתי מקרבה גופנית. אני בת 37. ואפשר לומר שהרבה זמן בערך מגיל 27 שבו התיאשתי מלנסות למצוא בנ"ז ולא יצאתי עם גברים. כי אני מרגישה שזה כרוך בהמון קשיים. רגשיי: להתאהב להתאכזב, למה להיקשר? לא מוצאת אינטלקטואל מתאים, הכלה הבנה.. אני חושבת שלהכיר מישהו זה רק עם אני מכירה אותו קודם כל מה שלהכיר בדייטים, שמתחילים איתי בסיטואציות לא עובד ולא עבד. גופנית: אף אחד לא הטעם שלי וישר קופץ לי כל מיני דברים מגעילים כי אני לא נמשכת גופנית. כלומר אצטרך להכיר מישהו הרבה זמן עד שאני אמשך התנהגותית אבל לא עוררות. אני זוכרת שמאז שהייתי קטנה הרבה בנים היו נחשבים למכוערים והם בעצם לא אבל אשכרה מה שמעורר אותי זה אם יבוא מישהו דוגמן ואין הרבה כאלו. אני לא עושה את זה בכוונה אני לא שולטת ברמת הדחייה ו המשיכה שלי. וגם גבר גברי כבר לא מעורר אותי ובעבר זה רק יכל לגרום בלרצות קרבה אליו אבל לא סקס. עוררות היתה לי אולי פעם אחתואני חושבת כי הייתי על גלולות דיאנה. ואולי עוד איזה פעמיים שלוש לפני מחזור. כך שאני מסיקה שיש לי בעיה של א- מינית. איך יוצאים מזה? כי מבחינה חברתית קשה לי.לפעמים אני חושבת למה לחיות?

שלום לך את מדברת על כמה דברים יחד, האחד הוא כי אינך בטוחה מה קורה עם המיניות שלך ולא מבינה מה גורם לחוסר חשק או משיכה לגברים. הדבר השני שאת מדברת עליו הוא שקשה לך חברתית או אולי בקשרים עם אנשים והדבר הרביעי שאת אומרת הוא שאת אולי מדוכאת ... נשמע לי נכון לעזור לך לעשות סדר ולהבין מה קורה ועם מה בדיוק את מתמודדת כי שאלתך נשמעת לי מאד מבולבלת. ואיך יוצאים ממקום מבולבל ולא ברור הוא בראש ובראשונה לנסות להבין מה קורה ועם מה את מתמודדת ולנסות לעשות סדר. וזה ניתן לעשות רק בטיפול. מציעה לך להגיע למספר שיחות כדי לנסות להבין עם מה בדיוק את מתמודדת ורק אז ניתן יהיה לחפש פתרונות לקשייך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות