איבר מין רחב וגדול מדי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/02/2019 | 07:49 | מאת: יוגב

היי, אני מתמודד עם סיטואציות בהן לעיתים מתלוננות שאיבר המין שלי רחב וגדול מדי עבורן ולעיתים גם מתקשות לבצע בי מין אוראלי מחשש לכאב. גם כאלו שכן מענגות אותי לא מצליחות להכניס את כולו לפה. מה ניתן לעשות? איך אני יכול ליהנות מסקס כמו שהייתי רוצה?זה מתסכל! תודה, יוגב

שלום לך הרבה גברים היו רוצים להיות במצבך, אך אני מניחה שלכל אחד יש את הקשיים שלו. מניחה שאין לך ברירה אלא להתייחס לבנות הזוג שאיתך ולמה הן מעדיפות בהקשר הזה. אם יש קושי לנשים איתך במין אוראלי, חשוב שתדע שלכל אישה מתאים משהו אחר מבחינה מינית ואולי יש אופציות נוספות מעבר למין אוראלי שתוכלו למצוא יחד במקרים כאלה. או . שאולי תמצא בת זוג או בנות זוג שפחות נרתעות ויותר זורמות עם ההעדפות שלך. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

03/03/2019 | 15:31 | מאת: יוגב

תודה רבה אפרת! לא יודע אם גברים באמת היו רוצים להתחלף איתי. בעת חדירה אני מאוד רוצה שכל האיבר ייכנס פנימה אבל לרוב זה קורה רק עד 70% מאורכו,קצת מבאס. סוגיה נוספת שרציתי לשאול אודותיה היא כמות הזרע המופרשת לאחר אורגזמה. במידה ומדובר במין אוראלי,יצא לי להיתקל בתגובה/הערה שהכמות שיוצאת מהאיבר שלי חריגה ולכן נשים נרתעות להביא אותי למצב של גמירה אוראלית,חוששות שאלכלך אותן יתר על המידה. מה עושים?איך אני מצמצם את הכמות?הבחורה שיוצאת איתי כעת מסכימה לרדת לי רק אם תדע בוודאות שבמידה ואני מגיע לפורקן היא לא תתלכלך יתר על המידה.

שלום לך למיטב ידיעתי אין דרך לשלוט בכמות הזרע המופרשת בזמן אורגזמה. מה שכן אתה יכול להחליט עם הבחורה שאיתך איפה יותר נח לה שתתרחש הפליטה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות