אורגזמה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/02/2019 | 14:43 | מאת: פאינה

למזלי ושמחתי אני מצליחה להגיע לאורגזמה בחדירה וזה כייף. לאחרונה אני מגיע לאורגזמה ארוכה וממושכת שזה מתחיל בעוצמה נמוכה ותוך כדי האקט והגברת הקצב מצד בעלי העוצמה הולכת וגוברת וזה ממש מטריף אותי. מה גם לאחר שגמרתי בעלי טוען שהוא עדין מרגש את הכיווצים בפות. השאלה היא האם זה תקין ונורמלי? בנוסף אני ממש תשושה ועייפה.

שלום לך כמובן שזה תקין ונורמלי. כל אישה מגיבה מעט אחרת גופנית והתגובות שאת מתארת נשמעות תגובות אופייניות לאורגזמה , את צריכה לשמוח על התחושות שקורות לך. התשישות והעייפות גם הן יכולות להיות אופייניות לאחרי אורגזמה חזקה. נשמע שמה שאת חווה הינו תקין ונורמלי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת wwwefratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות