קרום בטולין , איך לספר לאמא, ואוננות על בסיס יום יומי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/02/2019 | 20:10 | מאת: אנונימית

היי יש לי שלוש שאלות בבקשה תעזרי לי, אני לא יודעת עם זה המקום הנכון אבל אני ממש מיתפדחת לספר את זה , אני בגיל 13, ואני מאוננת כל יום ממש יש לי רצון לזה והיום (שישי) אוננתי ואחרי כמה שניות פשוט ירד לי קצת דם ואני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת שפגעתי במשהו ואולי קרעתי את קרום הבטולין אניי ממש מפחדת . ואני רוצה להגיד את זה לאמא שלי ואני ממש מפחדת ומתפדחת לספר לה את זה ,ואני מפחדת מהתגובה שלה אני לא יודעת איך להגיד לה את זה אני לא יודעת מה לעשות אני ממש בלחץ , אני חושבת להגיד לה מתי שהמצב יחמיר אין לי מושג , אני ממש מפחדת שפגעתי שם משהו אולי כדאי לי קודם לספר לחברה ורק אז לאמא שלי ? . זה בסדר שאני מאוננת כל יום ? זה בריא ביכלל ? זה יכול ליפגוע בי ? ואני יכולה לעבד ככה את החשק המיני שלי?( וסליחה על האורך אני פשוט ממש מודאגת לגבי זה ) בבקשה תעזרי לי אני ממש צריכה שמישהו ירגיעה אותי

16/02/2019 | 22:57 | מאת: אחד

היי, קודם כל תירגעי. זה בסדר לאונן זה הגוף שלך. מותר לך לגעת בעצמך. לשאלה השניה: אני לא יודעת אם מה את מאוננת אבל עם חפץ זה כן יכול להיות מסוכן. אם ירד ל קצת דם יתכן שפצעת את עצמך וזה יעבור. לפעמים מהציפורן את גם יכולה להיפצע. כל עוד לא כואב והדימום הפסיק הכל בסדר.

שלום לך קודם כל הירגעי, אוננות היא דבר בריא וטבעי ואין בכך כל דבר רע. הדימום יתכן אולי משריטה או פצע או משהו כזה, יתכן גם וקיבלת מחזור והדימום לא קשור לאוננות. אם הדימום הפסיק כנראה פצעת או שרטת את עצמך בצורה כלשהיא. אם הדימום המשיך שווה שתשוחחי עם אמא כי אולי זה באמת מחזור. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות