זוגיות ומיניות ...........

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/02/2019 | 16:32 | מאת: עידן

אני בקשר עם בחורה כשנה ומאז תחילת הכירותינו יש לנו משיכה הדדית אדירה וסקס מדהים מעבר לכך היא מביעה רצון ונכונות לקדם את הקשר למגורים משותפים ולמיסוד . ואני נרתע מכך מפני שלגביי מעבר לסקס איתה איני מוצא בה כל עניין ומחוץ למיטה אין לי כלל רצון וחשק להיות בקרבתה

שלום לך לפי מה שהבנתי מדבריך, בעצם יש לכם ציפיות שונות מהקשר, אתה מרגיש שמה שמחבר אותך אליה הוא רק סקס והיא מצפה למערכת יחסים זוגית. לא כל כך הבנתי מה אתה שואל, אך אני מניחה מדבריך שיתכן וקשה לך עם הפער בין הציפיות והרצונות מהקשר. כדי למנוע פגיעה או אכזבות בעיני נכון פשוט לשים את הדברים על השולחן, איני יודעת עד כמה היית כן איתה לגבי הסיבות לכך שאתה איתה בקשר. יתכן והיא מבולבלת לגבי כוונותיך וחושבת שיש לכם ציפיות דומות ולכן מעונינת ביותר. הדבר הנכון בעיני לעשות הוא שיחה כנה בין שניכם, בה תבהירו את מקומכם וציפיותיכם זה מזה. אשמח לסייע בהמשך אם יהיו שאלות נוספות. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות