קיימתי יחסים לא מוגנים וחוששת ששכחתי גלולה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/02/2019 | 23:01 | מאת: צמרת

שלום, ביום ראשון שכבתי עם בן זוגי אחרי שהרבה זמן לא שכבתי באופן סדיר ולכן גם קצת חיפפתי בכל הנוגע לגלולות. שכבנו בלי קונדום והוא גמר בפנים. אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה שכחתי לקחת גלולה, בוודאות לקחתי בארבעה ימים שקדמו ליחסים וסביר להניח שלא שכחתי בשבוע שלפני. האם קיים סיכוי גבוה שנכנסתי להריון? האם אתם ממליצים לעשות בדיקת הריון ביתית? יש לציין שעדיין לא עברו 72 שעות מקיום היחסים ואני נוטלת גלולות מסוג "דיאנה" תודה רבה רבה

08/02/2019 | 20:35 | מאת: טטט

ממליצה לך לשאול בפורום טיפול מיני בנשים שם יש גניקולוגית אפשרת איננה רופאה. מה שבטוח עכשיו עם קוננדום ויש גלולה ליום שאחרי.

הי מציעה להתייעץ עם גניקולוג או ייעוץ אנונימי עם דלת פתוחה. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות