יוצא עם מישהי 3 שנים ועדיין בתול - השפעות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

21/01/2019 | 18:16 | מאת: דוד

היי, שמי דוד, בן 25. אני יוצא עם מישהי כבר 3 שנים (קשר ראשון שלי) ולאחרונה התארסנו. הבעיה אם לקרוא לזה ככה היא ששנינו בתולים, שנינו מאוד רוצים לקיים יחסי מין אבל הבת זוג מפחדת מהריון+רוצה אחרי חתונה (שנינו מתחזקים). אני די רוצה עכשיו ואנחנו גם מדברים על זה שממש קשה לנו. שנינו נוגעים אחד בשנייה במקומות האינטימיים ואני גם מגיע לגמירה (כמה פעמים בשבוע). כדי להקל על החרמנות שלי אני רואה לבדי המון פורנו (לצערי), או פשוט מאונן. בקיצור המצב די מתוסבך. בעוד כחצי שנה אנחנו נתחתן ואני לא יודע מה תהיה ההשפעה על היחסי מין שלנו? איזו השפעה תהיה עליי? אני חושב שרק אם אני אקרב את האיבר מין שלי לשלה (משהו שלא קרה לעולם) אני כבר אגמור.. אשמח לייעוץ, תודה.

שלום לך נשמע מדברייך שחסר לשניכם הרבה ידע בכלל לפני קיום יחסי מין. מה שאני מציעה לכם הוא אולי ללכת למספר פגישות יעוץ מיני כדי לקבל יותר מידע ועיבוד החששות הנילווים לקיום יחסי מין בפעם הראשונה לכשתחליטו לעשות זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות