חוסר כרוני בסקס בזוגיות ארוכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/01/2019 | 10:26 | מאת: אפי

שלום לכולם אני גבר "נשוי" עם קושי ספציפי בחיי המין. אם יש סקאלה של לבידו אני וזוגתי בקצוות הקיצוניים ביותר. אני יצרי והיא בקצה השני. סובל מחסך תמידי חמור. כל הדרכים שנקטתי לא מניבים תוצאות. אני מתוסכל מאד וחיי ללא לא שווים כלל וכלל. אולי מישהו/י יכול לעזור? אם זה נשמע תמים כנראה שזה כך, נא לא לשפוט לחומרה. [email protected]

שלום לך נתקלתי בפעמים רבות בפערים בחשק בין בני זוג. חשק יושב על המון דברים, החל ממצב רגשי, בריאותי וכלה באיכות היחסים הזוגיים, תקשורת, קרבה, רמת אינטימיות ועוד הרבה דברים.. ניתן בהחלט לבדוק על מה יושבים הפערים האלו אצלכם אם תרצו ואשמח לסייע.אין סיבה שתמשיך לחיות בתסכול מתמשך שכזה.. [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות