החדרת אצבעות .סיכוי להידבקות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/01/2019 | 18:56 | מאת: עיגו

היי הכרתי מישהי. יש לנו סקס מדהים והכל מוכן חוץ מאצבעות היא גם אוהבת לענג אותי תוך כדי שאני מחדיר לה אצבעות . האם אני יכול להידבק במחלות מין כאשר אני מחדיר לה אצבעות לאיבר המין שלה?

08/01/2019 | 19:29 | מאת: סתם אחת

אפשר להידבק ב-E.COLI חיידק שנמצא במעי כלומר בפי הטבעת ואם מעבירים אותו אם האצבע לפות.... זו לא מחלת מין.

שלום לך לא. למיטב ידיעתי אצבעות לא יכולות להידבק במחלת מין. הן כן יכולות לגרום לזיהום או דלקת אם אינן נקיות מספיק. לבת הזוג. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות