החדרת אצבעות .סיכוי להידבקות?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

08/01/2019 | 18:56 | מאת: עיגו

היי הכרתי מישהי. יש לנו סקס מדהים והכל מוכן חוץ מאצבעות היא גם אוהבת לענג אותי תוך כדי שאני מחדיר לה אצבעות . האם אני יכול להידבק במחלות מין כאשר אני מחדיר לה אצבעות לאיבר המין שלה?

לקריאה נוספת והעמקה
08/01/2019 | 19:29 | מאת: סתם אחת

אפשר להידבק ב-E.COLI חיידק שנמצא במעי כלומר בפי הטבעת ואם מעבירים אותו אם האצבע לפות.... זו לא מחלת מין.

שלום לך לא. למיטב ידיעתי אצבעות לא יכולות להידבק במחלת מין. הן כן יכולות לגרום לזיהום או דלקת אם אינן נקיות מספיק. לבת הזוג. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

שלום לך לא. למיטב ידיעתי אצבעות לא יכולות להידבק במחלת מין. הן כן יכולות לגרום לזיהום או דלקת אם אינן נקיות מספיק. לבת הזוג. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

16/01/2019 | 03:09 | מאת: MOKI

היי רציתי להזמין אותכם להצטרף לקבוצה מיוחדת שלא מתאימה לכולם! שבא אנחנו מפרסמים מוצרי סקס ותוספות למיטה חומרי סיכה וכד.. קבוצה בטלגרם: https://t.me/joinchat/I2pA-UjiJnRpWm_YfXfaAg ולמי שמתבייש הקישור לאתר הישיר: https://www.lovense.com/r/rdjyb8 לכל הלקוחות החדשים שלנו אנחנו נותנים אחריות לשנה על המוצרים באתר LOVENSE משלוח לבית הלקוח בין 3 עד 6 ימי עסקים! ההזמנה והמשלוח דסקרטית באופן מלאה! ומגוון הנחות על המוצרים!

מנהל פורום מין ומיניות