לא רוצה מין- לא מצליחה להתגבר על הדחיה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

28/12/2018 | 16:11 | מאת: מבואסת מעצמי

שלום, אני לא יודעת מה לעשות אבל תמיד הרתיע אותי מין. אף אחד לא יודע על זה.היו מתחילים איתי בגיל ההתבגרות לפני שהתחילו עם חברותי, אז כמובן לא חשבתי על מין אבל התבישתי שיהיה לי חבר ופחדתי מה ההורים יגידו. וגם פחדתי שיצחקו עליי על זה שיש חבר. בסוף לחברות שלי היה חבר לכל אחת בערך שנה ואח"כ שכבו והן פתאום הגעילו אותי. אני לא יודעת למה זה בא לי ומאיפה זה? מצד אחד אני מאוד פתוחה ואני באה ממקום שלקבל כל אחד אפילו יש לי אחות עם צרכים מיוחים ואני בזמנו אמרתי בשיחת נשים מבוגרות שזה בסדר להביא ילד לבד ושצריך לגור ביחד לפני שנישאים וברור שהיום כולם ככה. אבל הגעיל אותי למשל בחורה שעוברת גברים ושוכבת שוב זה הגוף שלה אבל מגעיל האיבר הזכרי ומעולם לא הרגשתי צורך ללכת עם זה עד הסוף עם שום גבר. ואז התחילו לרדת עליי בגיל 18 שאני בתולה ובכלל הסתגרתי. כלומר אם הייתי ברננית בלבחור בחור אז פתאום זה הפך ללא בסדר שאין לי מישהו. ובגיל 24-23 הרגשתי שבחורים נרתעים ממני ולא רוצים קשר ששומעים שאני בתולה. כלומר מתחילים ונסוגים כאילו שזו מחלה. ומאז כל הזמן אני חושבת על זה, איך אהיה עם מישהו שאני בתולה וזה ממש מלחיץ בכל יציאה. יש לי חסמים גופניים למשל קשה לי עם הגוף שלי, קשה לי להחמיא למישהו, קשה לי מאוד להתאהב אני כמעט ולא מתאהבת ולא משתוקקת ולא מאוננת ולא חושבת על מין. כשאני יוצאת עם מישהו אני מרגישה כמו ילדה קטנה כי הם מזמינים הביתה ואני לא אלך, הם ישר נוגעים וקשה לי עם זה וישר חושבת תוך כמה זמן הם ירצו אותי במיטה והי קשה לי. ןבכלל קשה לי להתפשט כי אני שונאת את הגוף שלי. אבל כמו שכתבתי גם אין לי חשק מיני להפך המגע שלהם מעורר בי גועל. אני גם מתקשה להסביר את עצי פה. כי מצד אחד אני רוצה מישהו שיהיה איתי ויאהב אותי ומצד שני מתקשה בכל מגע פיזי אפילו לא התנשקתי ,לא כי לא היו הזדמנויות אלא כי אני לא מסוגלת. אפשר לומר שתמיד שגבר יוזם משהו אני לא שם נאטמת לא מרגישה כלום וכמובן שלא משתפת פעולה. החלטתי להפסיק לצאת עם גברים כי פשוט אין טעם הרי זה לא יתקדם לשום מקום כי אני לא מסוגלת ולא מרגישה כלום פיזית אבל גם לא רגשית. מאוד קשה לי עם פרדות מאוד קשה לי למצוא מישהו שאתחבר אליו ובעצם אף אחד לא מתאים לי אני יודעת שאסור להיות בררנית אבל אף אחד לא מוצא חן בעיניי וכנראה שנוח לי ככה. אם יהיה מישהו שיצא חן אני כנראה אשתגע כי אני תקועה עם הקטע של להיות עירומה ושיגעו בי. אני לא דתיה לא קיבלתי חינוך שמרני ואני לא מבינה למה קשה לי ומגעיל אותי כאחד כל הנושא של חדירה וכו'...

שלום לך אכן את מתארת רתיעה ממיניות, ממגע ומגברים בכלל.וחרדה והימנעות מכל זה באופן כללי. אין אני יכולה לדעת ממה היא נובעת, אך מאד ברור לי שאם זה מפריע לך נכון לך לטפל בזה. חושבת שנכון להגיע לטיפול מיני שיבדוק על מה יושבת הרתיעה שלך ממיניות, ממגע עם גברים ומה קורה עם הקושי שלך בכלל עם גופך. אם את רוצה לפתור את המצב הזה בעיני רק טיפול יכול לסייע לך. אשמח לסייע [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

07/01/2019 | 18:01 | מאת: מבואסת

היי, יש בעיה כי עד שעזרתי אומץ ללכת לטיפול מיני וזה מאוד מאוד יקר עבורי, לא אהבתי את ההתנהלות. ניסתי 2 יועצות במקביל. הראשונה על הפגישה הראשונה עוד לפני שאגולל את הבעיה רק ידעה שאני בתולה הציעה לי מרחיבים שאקנה דרכה. ושאר המפגשים היו על העבר של הילדות יחסי הורים. והשניה, קצת יותר הבינה ונתנה לי שיעורי בית "לאונן" וזה כזה דפוק כי אין לי חשק ונראה לי מפגר. אני לא יודעת מה לעשות? האם כך אלו הטיפולים?

מנהל פורום מין ומיניות